Skinstudio Brugge

 

De mannenhuid is bijzonder en verdient dan ook een unieke behandeling. Dat is exact waar we bij Mantype – naast de perfecte knipbeurt – voor zorgen. In onze Skinstudio wordt jouw huid in de watten gelegd en tot in de diepste poriën verzorgd. Zo verdwijnen de uiterlijke verschijnselen van stress en vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Met een stralend gelaat en als herboren kom je bij Mantype buiten, klaar om de wereld te veroveren.

Krijg de beste huidbehandeling

 

De dagdagelijkse verzorging van jouw huid is bij ons in getrainde handen. In de Skinstudio gebruiken we bovendien enkel producten die specifiek voor de mannenhuid zijn ontwikkeld en die hun resultaten al hebben bewezen. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs, enkel het beste is goed genoeg.

Maak vandaag nog je afspraak en ervaar de weldaad van onze behandelingen voor je huid. Aansluitend kan je aanschuiven in ons kapperssalon indien je wenst. Een minimum aan tijd, een maximale uitstraling en verzorging. Exact wat mannen willen en nodig hebben.

Skinstudio producten

 

In onze Skinstudio maken we gebruik van een absoluut topmerk voor de mannenhuid. Belgische 4Voo staat wereldwijd hoog aangeschreven bij huidspecialisten en hoort dan ook thuis in ons salon. Deze cosmetica voor heren draagt bij tot een stralende en gezonde mannenhuid. Heel wat van onze klanten zweren bij het merk. Zichtbare en duurzame resultaten zijn gegarandeerd.