Herenkapper in Brugge

Het concept bij Mantype is glashelder: Men Only! De heren staan hier centraal. Ikzelf (Christof) en mijn team staan klaar om je als man in de watten te leggen. Van je haarsnit, over je baard tot je huid. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om je een nieuwe look aan te meten of je haarsnit te perfectioneren.

Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen, maar af en toe is er een korte wachttijd. De laatste nieuwe magazines, een razendsnelle internetverbinding en de nodige versnaperingen zullen ervoor zorgen dat je deze tijd efficiënt en leuk benut. Wij doen er alles aan om wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij weten: Time is money!

Eigen merk aan producten

 

Wist je trouwens dat we als kapper in Brugge over ons eigen merk aan producten beschikken. Mantype producten zijn specifiek afgestemd op de man en zijn noden. Spring dus zeker eens binnen en nestel je in één van onze authentieke kappersstoelen. Ook voor de perfecte scheerbeurt ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw verwenadresje in Brugge!