Wat Mantype jou aanbiedt

Toe aan een nieuw kapsel, maar zit je letterlijk en figuurlijk met de handen in het haar? Bezoek dan eens ons kapsalon in Brugge. Bij Mantype zijn we mee met de laatste trends en meten we je de perfecte herensnit aan. Uiteraard kan je bij ons terecht voor een standaard knipbeurt, maar ook een relaxerende en bijzonder gladde scheerbeurt is mogelijk. Alle leeftijden zijn bij ons welkom, maar we focussen ons enkel en alleen op mannen.

Bij Mantype werken we zonder afspraak. Vanaf 8.30 uur ‘s ochtends zwaaien de deuren van ons salon in Brugge open en kan je bij ons terecht. Spring gerust eens binnen en ervaar wat we voor jou, je haar en je huid kunnen betekenen.Bekijk hieronder onze tarieven.

Aanbod en tarief

Herenservice

Snit
32 euro
Tondeuse snit
12 euro
Permanent
60 euro
Defriseren
35 euro
Color camo
30 euro
Baleage
Klein 30 euro / groot 35 euro
Baard kleuren
20 euro

Barbierservice

Traditioneel scheren
25 euro
Luxe scheren
35 euro
Hoofd scheren
30 euro
Baard knippen en bijscheren
20 euro
Baard knippen
10 euro

Jeugdservice

Kindersnit 0 - 3 jaar
20 euro
Kindersnit 4 - 6 jaar
25 euro
Kindersnit 7 - 16 jaar
27 euro

Professionele kappersproducten

 

Bij Mantype werken we enkel en alleen met producten afgestemd op het mannenhaar en de mannenhuid. We hebben het door ons ontwikkelde merk Mantype, dat ongetwijfeld perfect voldoet aan je verwachtingen. De stoere uitstraling van ons merk valt vast ook bij jou in de smaak en de resultaten mogen er zijn. Weet dat je deze producten ook bij ons kan aanschaffen om deze thuis te gebruiken. Bijzonder is dat we met metalen bussen werken, die steeds opnieuw hervuld kunnen worden bij ons in het salon. Niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu!

Bij Mantype werken we verder nog met producten van MEN3. Dit is een luxueus scheergamma voor de barbier, de men skin care centra en de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.